De Eerste Opzet

Traject voor starters

De Eerste Opzet - Traject voor Starters

Voor startende ondernemers is de boekhouding vaak niet het eerste waar ze aan denken. Terwijl het juist heel belangrijk is om vanaf het begin te weten wat jouw inspanningen je financieel opleveren. 

Hoeveel ruimte er is om de investeringen te doen die je zo graag wilt doen. Om op die manier je bedrijf financieel gezond te laten groeien.

Om vanaf het begin genoeg geld opzij te zetten voor de belastingen, zodat je niet verrast wordt door belastingaanslagen terwijl je net je geld ergens anders aan hebt uitgegeven.

Wanneer je je administratie vanaf het begin gelijk goed aanpakt, zal het je naast meer financieel inzicht ook veel minder tijd en energie kosten om bij te houden. Win – win dus!

Wil jij gelijk goed van start met je onderneming? Ga dan samen met mij aan de slag. Na afloop heb je:

  • Een online boekhouding, waarvan je ook precies weet hoe dit bij te houden, zodat het je zo min mogelijk energie kost
  • Een financieel plan voor het komende jaar, dat je laat zien of je plannen financieel haalbaar zijn en dat zorgt voor focus en richting 
  • Een systeem dat ervoor zorgt dat je altijd, iedere dag, financieel inzicht hebt: Profit First

Hierdoor weet jij vanaf dag 1 hoe je bedrijf zich financieel ontwikkelt. Vanaf het begin zorg je ervoor dat je winst gaat maken, dat je jezelf salaris gaat uitbetalen en genoeg reserveert voor de belastingen.

De kosten van dit traject: € 795 exclusief btw

Ik ben starter en wil gelijk goed beginnen!

Scroll naar boven